Kosteloos annuleren tot 48 uur voor huuraanvang


Vroeg boeken loont. We weten allemaal dat dit geldt voor vluchten en hotels, maar wist je dat dit ook geldt voor autohuur? Je krijgt niet alleen de beste prijzen, maar je kunt ook volop kiezen uit het grote assortiment auto’s van DiscoverCars op jouw bestemming. Je boeking wijzigen of annuleren is bij ons geen probleem. Bij DiscoverCars kun je je boeking gratis wijzigen en zelfs tot 48 uur voor aanvang van de huur je huurauto kosteloos annuleren!

 

Prijsgarantie met maximale flexibiliteit


Een auto huren zonder je ook maar ergens druk om hoeven te maken? Dan ben je bij DiscoverCars aan het juiste adres. Bij DiscoverCars kun je een auto huren op meer dan 22.000 locaties in 120 landen wereldwijd! DiscoverCars werkt samen met vertrouwde autoverhuurmaatschappijen, waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Zo kun je elk type auto huren voor de beste prijs, waar ter wereld je ook bent.

Geen reserverings- of wijzigingskosten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor huuraanvang
Terugbetaling van eigen risico

Je boekt een huurauto zoals jezelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt. Hoe je ook boekt, jij en de thuisblijvers kunnen altijd een beroep doen op de lokale reisspecialist die jouw reservering tot in de puntjes goed regelt. Dat maakt het boeken bij DiscoverCars veilig en vertrouwd.