Over DiscoverCars


DiscoverCars is een van de grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van autohuur. DiscoverCars heeft zelf geen huurauto’s, maar wij hebben wereldwijd contracten afgesloten met diverse grote verhuurbedrijven waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt.  Zo kunnen we naast een breed aanbod van huurauto's de scherpste huurtarieven aanbieden tegen de beste beschikbaarheid.

Bij DIscoverCars kun je niet alleen op meer dan 22.000 locaties in 120 landen wereldwijd een huurauto boeken, maar ook onze werkwijze is zeer aantrekkelijk. Zo betaal je bij ons geen reserverings- en wijzigingskosten, kun je tot 48 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren, en daarnaast betalen wij jou het eigen risico terug wanneer je onverhoopt met schade te maken krijgt.

Voor iedere bestemming hebben wij wel een geschikte auto. Of je nu wilt cruisen met een cabrio door zonnig Florida? Met een station wagen die groot genoeg is voor het hele gezin een rondreis maken door het mooie Andalusië? Een auto met een uitgebreide winteruitrusting huren op de luchthaven van Kittila voor een bijzondere wintervakantie in Lapland? Of gewoon een praktische no nonsens auto die je veilig brengt waar je zijn moet? Wat je ook zoekt, groot of klein, luxe of eenvoudig, bij DiscoverCars vind je de huurauto die bij je past.

Discovercars is een handelsnaam van Net Travel Associates en onderdeel van het retailplatform Sambasso, wat inhoudt dat alle contact door één van onze reisspecialisten wordt behandeld. Een huurauto boek je zoals je zelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt.
Sambasso

Sambasso is een unieke samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten bij jou in de buurt. Gezamenlijk bieden wij jou een uitgebreid en wereldwijd aanbod van reizen in diverse prijscategorieën variërend van eenvoudig tot super-de-luxe. Je boekt de reis zoals je zelf wilt: direct via de website van de aanbieder of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt. Hoe je ook boekt, jij en de thuisblijvers kunnen altijd een beroep doen op de lokale reisspecialist die jouw reis tot in de puntjes goed regelt. Dat maakt het boeken bij Sambasso veilig en vertrouwd.

Je herkent de deelnemers van Sambasso aan het opvallende Sambasso logo. Een logo dat staat voor kwaliteit, juist omdat we weten hoe belangrijk die vakantie voor jou is. Ontdek ons veelzijdige reisaanbod op Sambasso.nl.